Coachstjärnan

”Jag kan ge de allra bästa rekommendationer. Jag är supernöjd med Eva och hennes företag. Vi har jobbat ihop sen 2016. Kompetens, service och supertrevligt bemötande. Jag kommer att fortsätta mitt samarbete med henne.

Processen med att färdigställa hemsidan var jätteinspirerande och kreativ. Eva har många idéer och är väldigt kreativ och väldigt serviceminded.”

www.coachstjarnan.se

Michael Wall Art Director

”Jag samarbetar ofta med Eva Risinger, som är en rutinerad webbdesigner och programmerare. Det hon inte vet om WordPress är inte värt att veta. Hon förstod snabbt identiteten och byggde upp sajten efter den.”

(Michael refererar till skapandet av Bizbroker.se)

www.bizbroker.se

Kultur i Paris

”Jag ville producera en egen sajt om musik och konst i Paris. ER Webb hjälpte mig att förstå hur jag skulle göra och lärde mig verktygen. Arbetet gjordes steg för steg i en pedagogisk process med bra dokumentation.

Nu utvecklar jag sidan själv och får snabb och relevant support via telefon och mail. Jag rekommenderar gärna ER Webb, en byrå med varmt hjärta, bra idéer, stora kunskaper och gott kaffe.”

www.kulturiparis.se

Enterfonder

”ER Webb är en liten personlig byrå med stor kapacitet som vi samarbetat med i flera år. När vi haft önskemål utanför deras profession har de snabbt och enkelt förmedlat kontakt med någon kreativ kollega på Block.

Det känns som att vara kund på en stor byrå men med den småskaliga byråns alla fördelar – här känner vi oss verkligen i fokus! Dessutom krånglar de inte till något, de har på sitt jordnära sätt gjort webbvärlden lättförståelig och hanterbar för oss.”

www.enterfonder.se

BRF Kungsklippan

”ER Webb har på ett inspirerande sätt hjälpt oss att förverkliga en ny webbplats efter våra idéer om design.

Nu har vi en arbetsplats på nätet som tekniskt sett är flexibel och dessutom attraktiv.”

www.kungsklippan.se

Tidningen Fysioterapi

”Vi bollade idéer tillsammans och ER Webb omsatte dem i en ny, lättarbetad, utvecklingsbar och mycket finare webbplats.

Samarbetet med ER Webb har varit en fröjd – alla idéer tas om hand, ingenting är omöjligt och allt som vi kommit överens om levereras. Tack!”

www.fysioterapi.se

Tyresåns Vattenvårdsförbund

”Vi har fått en riktigt snygg och funktionell webbplats och haft en trevlig tid med konstruktiva möten under uppbyggnaden.

Önskemål på förbättringar tas emot positivt och åtgärdas snabbt. Nästan allt är möjligt!”

www.tyresan.se

Åke Smedberg, författare

”Dessutom gick processen smidigt, kommunikationen ofta nära nog intuitiv, så kändes det.

Inte mycket snack, desto mer verkstad. Och vad ska man nu kalla sånt? Fingertoppskänsla, visst. Kompetens, naturligtvis.”

www.akesmedberg.se